”Jeg stod op en dag, og så sad ejeren af Gadegaard Behandlingscenter sammen med min mor og ventede på, at jeg stod op. Det er sådan noget, der gør stedet særligt”…

Hvem er vi

Mennesket i fokus

Vi har altid haft 100 % fokus på mennesker, og det vil vi altid have!

Gadegaard Misbrugsbehandling er del af Gadegaard Behandlingscenter. En socialøkonomisk virksomhed, som ønsker at skabe forandring hos udsatte mennesker. Vi er en national koncern, der siden 2007 har udviklet behandlingsforløb, der hjælper vores medmennesker tilbage på rette spor i livet.

Hvem er vi så?

En samling af sundhedsbevidste og hårdtarbejdende idealister

Vores værdier beskriver ikke blot, hvad vi tror på, men også de principper vi arbejder ud fra.

Alle vores ansatte hos Gadegaard Behandlingscenter har et fælles ansvar for at handle i overensstemmelse med vores værdier og sørge for, at der på de enkelte afdelinger er en forståelse for, hvordan værdierne udleves i praksis.

Ingen mennesker lever godt i kasser

Vi tror på, at der er ét sted, hvor alle mennesker skal mødes. Det er i øjenhøjde. For når vi mennesker mødes i øjenhøjde, bliver vi trygge, og det bliver nemmere at skabe en relation. Det mest dyrebare mennesker har er vores relationer.

Stærke relationer kan udrette mirakler, og når du træder ind hos Gadegaard Behandlingscenter, træder du ind i en organisation, som siden 2007 har haft et gennemgående fokus på, hvordan vi skaber stærke relationer.

Både vores medarbejdere imellem og i mødet mellem medarbejderen og den enkelte bruger.

Hvem er vi - Gadegaard Koncern

Vi nyder at have et højt ambitionsniveau i alle vores indsatser, og vi stiller høje krav til den kvalitet, vi leverer. På den måde kan vi være stolte af den faglighed og åbenhed, mennesker mødes med, når de kommer ind hos Gadegaard Behandlingscenter.

Giv os et kald – helt uforpligtende

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed