Hvem er vi

Jeg stod op en dag, og så sad ejeren af Gadegaard Behandlingscenter sammen med min mor og ventede på, at jeg stod op. Det er sådan noget, der gør stedet særligt”…

Mennesket i fokus

Gadegaard koncern udspringer af “DropUd Beskæftigelse & Behandling”, og har samme ejer.

Gadegaard Misbrugsbehandling blev dannet på baggrund af øget efterspørgsel efter privat og anonym behandling, som kunne foregå i eget hjem eller på en selvvalgt behandlings- eller stabiliseringstur. Alt i alt en fuldstændig fleksibel behandling ud fra en tro på, at vi mennesker kender os selv bedst og hver især har en kvalificeret mening om, hvad der skal til, for at vi kan få det bedre.

“Kendetegnende for både Gadegaard koncern og DropUd og er en høj faglighed og et enormt engagement”.

Dropud bliver til Gadegaard Misbrugsbehandling

Gadegaard koncern udspringer af et stort ønske om at tilbyde privat og anonym hjælp og støtte til unge og voksne, som har udfordringer med alkohol– eller stofmisbrug, vrede, ADHD, angst, begyndende kriminel livsstil, bandetilknytning og lignende.

Både Mette Gadegaard og det øvrige personale i Gadegaard koncern har mange års erfaring og ekspertise i behandling af disse sociale og psykiske problemer.

Har du spørgsmål?

Vores dygtige personale sidder altid klar til din henvendelse

Få en profesionel og uforpligtende samtale.

Hvem er vi

Skræddersyet og individuel hjælp

Gadegaard Misbrugsbehandling er endvidere et tilbud til dig, som ikke ønsker kommunens hjælp, men som ønsker ekstern, kvalificeret hjælp uden kommunens indblanding. Såfremt det længere henne i forløbet viser sig at give mening at inddrage kommunen, kan vi også hjælpe med dette.

Støtte og behandling hos Gadegaard Misbrugsbehandling er fleksibel og kan foregå i eget hjem, i vores lokaler eller på et selvvalgt, anonymt sted. Du bestemmer.

Gadegaard Misbrugsbehandling benyttes af alle samfundsgrupper. Helt fra børn og unge som har brug for ekstra støtte, til kendte popstjerner som ønsker hjælp til behandling af misbrug.

Ingen mennesker lever godt i kasser

Vi tror på, at der er ét sted, hvor alle mennesker skal mødes. Det er i øjenhøjde. For når vi mennesker mødes i øjenhøjde, bliver vi trygge, og det bliver nemmere at skabe en relation. Det mest dyrebare mennesker har er vores relationer.

Stærke relationer kan udrette mirakler, og når du træder ind hos Gadegaard koncern, træder du ind i en organisation, som siden 2007 har haft et gennemgående fokus på, hvordan vi skaber stærke relationer. Både vores medarbejdere imellem og i mødet mellem medarbejderen og den enkelte bruger.

Hvem er vi så?

Vi er en samling af sundhedsbevidste og hårdtarbejdende idealister, og vores værdier beskriver ikke blot, hvad vi tror på, men også de principper vi arbejder ud fra.

Alle vores ansatte hos Gadegaard koncern har et fælles ansvar for at handle i overensstemmelse med vores værdier og sørge for, at der på de enkelte afdelinger er en forståelse for, hvordan værdierne udleves i praksis.

Socialøkonomisk og med mennesket i fokus

Gadegaard koncern er en socialøkonomisk virksomhed, som laver misbrugsbehandling, dagbehandling og beskæftigelsesindsatser for socialt udsatte unge og voksne. Vi bruger uddannet personale og lægger stor vægt på kvalitetssikring, faglighed samt dokumenteret effekt.

Gadegaard har flere afdelinger i landet, som tilbyder beskæftigelsesrettede indsatser og ambulant misbrugsbehandling. Vi har gennem flere år desuden varetaget misbrugsbehandlingen på tre fængsler på Fyn, både ambulant- og døgnbehandling for Direktoratet for Kriminalforsorgen.

“Vi nyder at have et højt ambitionsniveau i alle vores indsatser, og vi stiller høje krav til den kvalitet, vi leverer. På den måde kan vi være stolte af den faglighed og åbenhed, mennesker mødes med, når de kommer ind hos Gadegaard koncern”.

Kontakt os

Du kan trygt kontakte os, enten ved et ringe, eller sende os en besked via vores kontaktformular.