Fordi jeg har truffet nogle forkerte valg, er jeg jo ikke forkert. Det var noget af det vigtigste, jeg indså i mit behandlingsforløb“…

Efterbehandling

Efterbehandling på danske fængsler

Vores efterbehandling henvender sig til alle, der har gennemført en primær behandling i et intensivt behandlingstilbud på en behandlingsafdeling. Efterbehandlingen består primært af individuelle samtaler og gruppeforløb efter behov.

Opfølgning på misbrugsbehandling

Når klienter har været i behandling for et stofmisbrug med et mål om stoffrihed, har de ofte behov for efterbehandling, hvor vi har fokus på forebyggelse af tilbagefald herunder genopfriskning af risikosituationer, særlige settings hvor rusmidler oftest har været i brug samt fokus på måder at undgå eller tackle disse situationer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os og hør mere om vores behandling.
Efterbehandling af misbrugsbehandling

Vi har fokus på den enkelte

Derudover har vi i efterbehandlingen også fokus på den enkeltes fremtidsønsker og netværk.

Til dette arbejde tager vi udgangspunkt i det løsningsfokuserede materiale: ”Reteaming arbejdsbøger” fra Solution Focus, som Gadegaard Misbrugsbehandling har anvendt i flere af vores behandlingstilbud på fængsler. Disse arbejdsbøger er meget strukturerede og tager udgangspunkt i definerede fremtidsdrømme, mål, delmål, støtter, udfordringer og mulige løsningsforslag.

“Så vidt det er muligt er tilbuddet om efterbehandling individuelt tilpasset, så det matcher den enkeltes behov med udgangspunkt i vedkommendes behandlingsplan”.

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed