Behandling af stofmisbrug

”Da jeg stoppede, sagde min behandler: ”Du skal ikke tro, at vi glemmer dig, fordi du stopper. Jeg har stadig dit telefonnummer. Du må altid ringe, hvis du har brug for det.” Jeg tænkte: ”Hvem vil gøre det for en? Ikke enhver”…

Behandling af stofmisbrug

Vi tror på, at alt stofmisbrug kan behandles. Når du vælger at få behandling for dit misbrug hos Gadegaard Misbrugsbehandling, kommer du ikke i et behandlingsforløb, hvor vi blot har fokus på at fjerne stoffet fra dit liv.

Beslutningen om at prøve at tage stoffer de første gange er ofte frivillig. Men et vedvarende overforbrug af stoffer fører til nogle forandringer i hjernen, som medfører, at det kræver mere end blot en stærk vilje at stoppe misbruget.

Professionel og effektiv behandling

Et stofmisbrug er komplekst, og hvis du skal komme et sted hen, hvor du ikke længere føler behov for stoffer, kræver det både, at der arbejdes med den fysiske afhængighed, men også at der arbejdes med de psykiske problemer og følelser, som du sandsynligvis bruger stofferne til at dulme.

Den behandler du kommer ind til, vil hjælpe dig med at få lagt de destruktive tankemønstre og destruktive adfærd på hylden en gang for alle. Der vil derfor være et todelt fokus på henholdsvis din fysiske afhængighed og din psykiske afhængighed.

Modtag behandling mens du passer din hverdag

Der findes en lang række forskellige behandlingsmuligheder, hvis du ønsker, at dit stofmisbrug skal ophøre.

Hos Gadegaard Misbrugsbehandling er du garanteret, at din behandling vil blive tilrettelagt efter dine individuelle behov, og den vil blive tilpasset din dagligdag. Hvis du har familie, arbejde eller fritidsinteresser, er vores ambition, at din behandling finder sted i et tidsrum, hvor den ikke går ud over disse.

Vil du vide mere?

Vores dygtige personale sidder altid klar til din henvendelse.

Få en gratis og uforpligtende samtale.

Behandling af stofmisbrug

Om behandlingen

Hvordan foregår et behandlingsforløb for stofmisbrug?

Vores behandlingsforløb strækker sig typisk over seks uger, hvor du modtager behandling tre gange om ugen. Der er mulighed for, at forløbet forkortes til fire uger eller forlænges til otte uger, hvis du har behov for dette.

Vi har gjort det nemt for dig at starte i behandling hos os. Det første skridt er enten at ringe til os på telefon 34 10 80 30 eller sende os en mail via vores kontaktformular. Du er både velkommen til at kontakte os selv, på vegne af en pårørende eller på vegne af en borger.

Behandlingen indeholder:

  • Individuel samtaleterapi
  • Gruppeterapi
  • Pårørendesamtaler
  • Lægesamtaler
  • Tilbud om et efterbehandlingsforløb.

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed