Behandling af hashmisbrug

”Gadegaard Misbrugsbehandling har lært mig, at hver dag jeg står op, skal jeg være bevidst om, hvad jeg gør, hvorfor jeg gør det og hvad jeg ønsker med mit liv”…

Vil du have hjælp til dit hashmisbrug?

Gadegaard Misbrugsbehandling har behandlet for hashafhængighed siden 2007.
Når du vælger at gå i behandling hos os, skal du vide, at vores fokus ikke blot ligger på at fjerne hash fra dit liv. Hvis dit forbrug af hash har taget overhånd, er det ofte nogle dybereliggende problemer og udfordringer, som har udløst afhængigheden, og dem får vi arbejdet med.

Hvorfor ryger du hash?

Hvis du skal nå et punkt i dit liv, hvor du ikke længere føler behov for hash, kræver det, at vi arbejder med både den fysiske og psykiske afhængighed.

Når du starter i et behandlingsforløb hos os, vil du blive tilknyttet en af vores behandlere, som i samarbejde med dig vil identificere dine psykiske udfordringer og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Jo bedre indblik du får i, hvorfor du føler behov for at ryge hash, jo bedre kan du og din behandler arbejde med, hvordan du får mindsket din trang til hash.

Har du spørgsmål?

Vores dygtige personale sidder altid klar til din henvendelse

Få en gratis og uforpligtende samtale.

Behandling af hashmisbrug

Det er en udbredt myte, at hash er harmløst.

Men det er det ikke, og der er en langrække alvorlige bivirkninger og konsekvenser af et langvarigt brug.

Hvordan foregår behandling af hashmisbrug?

Hos Gadegaard Misbrugsbehandling er det nemt og enkelt at starte i et behandlingsforløb, hvis du kæmper med et hashmisbrug. Det første skridt er, at du tager kontakt til os.

Det må du altid gøre, og det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 34 10 80 30 eller ved at sende os en mail via vores kontaktformular.

Få en uforpligtende samtale

Hvis du ringer til os, vil en af vores behandlere tage en snak med dig, hvor det vil blive vurderet, hvad du har brug for.

Hvis du har behov for behandling, vil vi invitere dig til en gratis og uforpligtende forsamtale med en behandler, hvor du kan uddybe din situation. Her vil I sammen tilrettelægge dit behandlingsforløb.

Måske er det ikke behandling, du har brug for. Måske har du i stedet brug for noget sparring og nogle gode råd til, hvordan du mindsker dit hashforbrug. Det sidder vi også klar til at give dig.

Ambulant behandling

Vores behandling er primært ambulant. Dette indbefatter, at du i langt de fleste tilfælde kan fortsætte din dagligdag på samme måde, som du hele tiden har gjort.

Hvis det er muligt, sørger vi for, at dit behandlingsforløb bliver tilpasset din nuværende tilværelse, så forløbet hverken berører dit job, din boligsituation eller dine sociale relationer.

Der hvor behandlingen kan komme til at berøre din dagligdag, er, hvis du har behov for afgiftning på et internatophold – altså en form for døgnbehandling, hvor du tages ud af din normale tilværelse i en periode, så du kan slippe misbruget og starte på en frisk.

Du kan hjælpe

Du kan både henvende dig til os, hvis du selv kæmper med et hashmisbrug, hvis en du har kært kæmper med et hashmisbrug, eller hvis du har en borger, som har behov for behandling

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed