Alkoholbehandling

”Da mit forløb stoppede, tænkte jeg: ”Nu er der intet, der kan stoppe mig.” Det er det, Gadegaard Misbrugsbehandling har gjort for mig”…

Ambulant og effektiv behandling af alkoholmisbrug

Vores behandlere forstår de forskellige fysiske, følelsesmæssige, biologiske og sociale forhold, der kan holde alkoholmisbruget i live, og som er med til at gøre tanken om at være ædru udfordrende.

Skal vi hjælpe dig med at blive ædru?

At træffe valget om at sige ja tak til alkoholbehandling, er et af de største skridt mod frihed, du kan tage, hvis du er afhængig af alkohol. Hos Gadegaard Misbrugsbehandling ved vi, at det kan være et rigtig svært valg at sige ja tak til behandling og nej tak til alkoholen. Derfor er det en topprioritet hos vores behandlerteam, at dit behandlingsforløb sker i et tempo, du føler dig tilpas med.

Alkoholbehandling mens du passer din hverdag

Antallet er stort, når det kommer til behandlingssteder og -muligheder, der kan give dig et liv uden alkoholmisbrug.

Hos Gadegaard Misbrugsbehandling kan du være sikker på, at vi sammensætter din behandling efter dine individuelle behov, og at behandlingen tilpasses din hverdag. Så kan du fortsætte dit dagligdagsliv med job, familie og fritidsinteresser? Ja, selvfølgelig kan du det.

Vil du høre mere?

Vores dygtige personale sidder altid klar til din henvendelse

Få en gratis og uforpligtende samtale.

Alkoholbehandling
”Alkohol er ikke løsningen på noget. Slet ikke dine problemer”…

Vil du høre mere om vores alkoholbehandling?

Ring uforpligtende og fortroligt:

Ambulant alkoholbehandling

Vi har gjort det simpelt for dig at starte i behandling hos os. Det første, du skal gøre, er enten at ringe til os eller sende os en mail via vores kontaktformular.

Du vil med det samme blive sat i kontakt med en af vores behandlere, som vil rådgive dig om de næste skridt i processen. Det kan være, du har behov for et behandlingsforløb, men det kan også være, at du blot har brug for nogle råd og sparring omkring dit alkoholforbrug.

Få en uforpligtende samtale

Hvis det vurderes som værende det mest hensigtsmæssige, vil du blive inviteret til en gratis og uforpligtende forsamtale, hvor vi identificerer dit behandlingsbehov.

Rent praktisk strækker behandlingsforløbet sig over seks uger, hvor du møder ind hos os cirka tre gange om ugen. Hvis du har behov for det, har vi mulighed for enten at intensivere dit forløb, så det varer fire uger, eller forlænge det så det varer otte uger.

Vil du høre mere om vores alkoholbehandling?

Ring uforpligtende og fortroligt:

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

Individuel behandling og gruppeterapi

Central og let tilgængelig beliggenhed